Valvoline представя ново моторно масло за природен газ

маслo valvolineValvoline Inc., водещ световен доставчик на премиум смазочни материали и автомобилни услуги, представи тази седмица Valvoline ™ Premium Blue One Solution ™ 9200 – уникално моторно масло, одобрено за използване в двигатели, работещи с природен газ.

Новото решение Premium Blue One беше официално представено на пресконференция по време на годишната среща на TMC и изложението за транспортни технологии в Атланта, Джорджия.

Първоначално Valvoline Premium Blue One беше разработено като част от партньорството на Valvoline с Cummins Westport (CWI), които въведоха нова серия двигатели с ниски емисии. Чрез това партньорство Valvoline създава двигателно масло, което е препоръчителният продукт за тези двигатели Cummins, но може да се използва и в двигатели от други производители.

Valvoline Premium Blue One се отличава с отлична устойчивост на оксидация при висока температура и задържане на TBN за поддържане на дълъг живот на маслото. Маслото Valcoline гарантира изключителна защита от износване и висока защита от депозити спрямо изискванията на автомобилната индустрия.

Един коментар към “Valvoline представя ново моторно масло за природен газ”

  1. Маслото Валволин е може би единственото, което като сипя в автомобила си, карам 10 000 км и при смяна почти не е променило цвета си, и почти няма липси. Вярно, карам бензинова кола, но Кастролът, който наливах преди излизаше много тъмен при смяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *